De granulosaceltumor is stom!

Anne Den Baas
Qr
van totaal € 1.500 (494%)

De granulosaceltumor is echt een motherfucker. In juli 2020 kreeg ik een hele dikke buik. Er bleek een tumor van 1,6 kilo in mijn eierstok te zitten. Nadat de tumor en eierstok succesvol operatief verwijderd waren, leken er geen uitzaaiingen in mijn buik te zitten en mocht ik positief naar de toekomst kijken. Helaas te vroeg gejuicht, ik ben 1 van de weinige vrouwen waarbij de tumor zich agressief gedraagt. Vorige week vrijdag kreeg ik een nieuwe zware operatie van 9 uur, want andere behandelingen slaan niet aan bij deze tumor. Inmiddels ben ik redelijk wat organen kwijt. Er is weinig bekend over de granulosaceltumor en dat is jammer. Dus mocht je een euro'tje of 2, 5, 10 over hebben dan kan je die eventueel doneren aan dit onderzoek. Mag best.

Ik wil graag iedereen bedanken voor alle lieve kaartjes, appjes en cadeautjes die ik heb gehad. Dank aan mijn lieve vrienden en familie die zo goed voor me zorgen. De chirurgen en het medisch team die zo ontzettend hun best hebben gedaan om mijn leven kwalitatief te verlengen. En de verpleging die de hele dag letterlijk aan het rennen is om de beste zorg te verlenen. Had ik al bedankt gezegd?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
25-08-2021 | 22:28 Omdat Willemijn en ik je vader kennen (-) van De Sauna, wij vonden hem top
21-08-2021 | 21:52
18-07-2021 | 18:49 Een donatie voor jou, is ook voor mij belangrijk. Dit onderzoek is voor ons patiënten van levensbelang. Wij steunen elkaar. Steunen jullie ons?
25-06-2021 | 16:01
24-06-2021 | 12:18